Π.Α.Μ.Ε – Συγκέντρωση την 1η Μάη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας

Με το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς, διαδηλώνουμε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι,

0 198

Με το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς, διαδηλώνουμε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι,

Με το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς, διαδηλώνουμε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι,  αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, νέοι, στην απεργιακή συγκέντρωση τη Δευτέρα 1η Μάη, που οργανώνεται από ταξικά σωματεία, συνδικάτα, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Τιμάμε την Παγκόσμια Μέρα της Εργατικής Τάξης, την 1η Μάη, δυναμώνοντας τους αγώνες του σήμερα, αναδείχνουμε την ανάγκη οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, την ταξική ενότητα, την

εργατική αλληλεγγύη!
Δεν θα ματώνουμε για τα κέρδη τους στην ειρήνη.
Δεν θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια τους στον πόλεμο!

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όλες τις δυνάμεις για να είναι μαζική, μαχητική η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.

Να αποτελέσει βήμα κλιμάκωσης για την επιτυχία της Πανελλαδικής Πανεργατικής απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις 17 Μάη.

Για να πάρει απάντηση η κυβέρνηση, η ΕΕ, το μεγάλο κεφάλαιο για τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα της ζωής των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Μετά την 1η Μάη οργανώνουμε την απεργία στις 17 Μάη
Να είμαστε σε ετοιμότητα αν η κυβέρνηση φέρει τα μέτρα πιο πριν, θα απαντήσουμε άμεσα νωρίτερα.

Η μεγαλύτερη τιμή στους ήρωες της Τάξης μας είναι η Αγωνιστική Απάντηση στα μέτρα και αντίμετρα της κυβέρνησης, στα έργα και τις ημέρες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ο οργανωμένος αγώνας με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Με την εργατική τάξη στην πρωτοπορία, με την κοινωνική-λαϊκή συμμαχία μας, προχωράμε μπροστά για το μέλλον που μας ανήκει, για τη μεγάλη υπόθεση της απελευθέρωσης των εργατών και των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης!

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

Όλοι στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμπάκας στις 10.00 το πρωί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.