π. Ηρακλής Φίλιος: « Μας συγκινήσατε, σας ευχαριστούμε »

0 644

Ως εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Διάβας, αισθάνομαι την μεγάλη ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας μας, που μας συγκίνησαν με την αθωότητα, ζωντάνια, αγάπη τους για τον Χριστό, στη χθεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Ευχαριστώ τον Επίσκοπο μας, Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο, που για μία ακόμη φορά τίμησε τη Διάβα, τα παιδιά, τους κατοίκους της και δίνει πάντοτε την ευλογία του για τις δραστηριότητες της ενορίας μας. Επίσης, μέσα από την καρδιά μου, απευθυνόμενος προς τους γονείς των παιδιών μας, τους λέω να χαίρονται πάντοτε όταν τα παιδιά τους βρίσκονται στην εκκλησία. Είναι μεγάλο το δώρο που τους κάνουν.

Ευχαριστώ, βέβαια, κι εκείνους που συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της εορτής. Τις παιδαγωγούς κα. Λένα Λίτσιου και Βάσω Κόνη για το σκετς και την παρουσίαση, καθώς και τον Βαγγέλη Λαγό, τον μουσικό μας.

Καλώ όλα τα παιδιά, την Τετάρτη στην Εκκλησία. Εκεί όπου γεννιέται και πάλι ο Υιός του Θεού που πληρώνει τα πάντα και ανακεφαλαιώνει τα πάντα. Ελάτε να προσευχηθούμε σ’ Εκείνον, να Τον δοξολογήσουμε, να Τον παρακαλέσουμε για όσα μας απασχολούν και μας προβληματίζουν. Ελάτε να γεμίσετε την Εκκλησία με την αθωότητα σας, την ειλικρίνεια σας και την ανιδιοτέλεια σας. Θα είναι το ομορφότερο δώρο, χαρούμενα πρόσωπα να υποδεχτούν τη γέννηση του Χριστού και να κοινωνήσουν Σώμα και Αίμα Χριστού για μια ζωή με λιγότερα βάσανα και με περισσότερη ελπίδα.

 

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού

Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.