Ορκίστηκε Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας η Δήμητρα Νάτσινα

0 347

Εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής το ΦΕΚ που αφορά τον ορισμό των νέων Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλίας καθώς και εντεταλμένων συμβούλων του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Η κα. Δήμητρα Νάτσινα ανέλαβε Θεματική Αντιπεριφερειάρχης. Μέσω από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει τον Κώστα Αγοραστό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της.

Η ανάρτηση της:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την εμπιστοσύνη του και την τιμή που μου κάνει να με ορίσει Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας σε δυο πολύ ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας. Η ευθύνη μου είναι μεγάλη καθώς αναλαμβάνω καθήκοντα σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη στιγμή, εν μέσω πανδημίας, και την ώρα που οι πολίτες θέλουν και ζητούν καλύτερες υπηρεσίες Υγείας.Δεν υπάρχουν περιθώρια για λόγια, δεσμεύομαι να κάνω αυτό που ξέρω καλά, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, προς όφελος των πολιτών. Γνωρίζω πως θα έχω δίπλα μου τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ο οποίος διακρίνεται επίσης για την εργατικότητα και την εντιμότητά του.Τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους στέκονται δίπλα μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις επιλογές μου. Θα συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά και υπεύθυνα.

tv10.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.