Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας – Σύσταση Τεχνικών Επιτροπών σε τμήματά της

0 932

Προσπαθώντας  να πετύχει ουσιαστική  αναβάθμιση των ποικίλων δραστηριοτήτων της   η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας αποφάσισε την ενεργοποίηση του άρθρου 29 του καταστατικού της  , που δίνει τη δυνατότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο σύστασης Τεχνικής Επιτροπής σε κάθε της Τμήμα.

Συγκροτήθηκε έτσι:

α) Η Τεχνική Επιτροπή του Τμήματος  Ορεινής Πεζοπορίας- Ορειβασίας, με μέλη τους: 1)  Κόκκοβα Παναγιώτη και 2) Παπαχρήστο Κώστα και αναπληρωματικό μέλος την Κοσβύρα Βασιλική. Πρόεδρος αυτής είναι η Έφορος Ορειβασίας Νάτση Ευφροσύνη.

β) Η Τεχνική Επιτροπή του Τμήματος Αναρρίχησης ,με μέλη τους 1) Θεοδώρου Βασίλη και 2) Μπάτσιο Βαγγέλη.και αναπληρωματικά μέλη τους:   1) Παπαγάτσια Θεόδωρο, 2) Ντρούγια Χριστίνα 3) Αδάμο Βαγγέλη 4) Μελέτη Παναγιώτη 5) Χονδρό Γιάννη. Πρόεδρος αυτής είναι ο Έφορος Αναρρίχησης Μπαταλογιάννης  Χρήστος .

Στις εργασίες των Τεχνικών Επιτροπών συμμετέχουν συμβουλευτικά ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΟΛΚ   ο καθένας στο Τμήμα από το οποίο προέρχεται.

Ορίστηκαν ακόμη οι:

1) Αδάμος Ευάγγελος και 2) Χονδρός Ιωάννης να συμμετέχουν παράλληλα ως συνδετικοί κρίκοι σε όλα τα Τμήματα και την Ομάδα Διάσωσης.

Το  Δ. Σ. της ΟΛΚ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr