Ορειβατική – Τουριστική εκδρομή στην αγροτική περιοχή του Δ.Δ Διαβας από τον Ε.Ο.Σ. Καλαμπάκας

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ

0 88

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, διοργανώνουν το Σάββατο 12-04-2014 «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή», στην αγροτική περιοχή του Δ.Δ Διαβας ( δυτικά του δρόμου – προς το Δ.Δ Κρύας Βρύσης ). ( δεν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30-03-2014, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών )

Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.

– Ως αρχηγοί ορίζονται: ο κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και η Παιδίατρος κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ. Οι αρχηγοί ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα αλλαγής της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, εάν συντρέχουν λόγοι ανάγκης.

– ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Σάββατο 12-04-2014 . Η συγκέντρωση και η αναχώρηση θα γίνει στις 9:45 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η μετακίνηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.

– ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άφιξη 10:00 π.μ . στον πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Ντάρδα στη Διάβα, ( χώρος αναχώρησης – επιστροφής ). Η πορεία θα έχει κατεύθυνση δεξιά προς το Δ.Δ Κρύας Βρύσης , διερχόμενοι από την περιοχή « Λάκκες » έως το εκκλησάκι του Αγίου Μηνά – με επιστροφή από τα ριζά του Κόζιακα ακολουθώντας τον αγροτικό δρόμο περιοχής « καβρόρεμα » έως το πρατήριο υγρών καυσίμων κ. Ντάρδα.

– Προβλεπόμενη διάρκεια διαδρομής: 2, ώρες και 30 λεπτά , έως και 3 ώρες για προχωρημένους.

– Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα : των Αρχηγών, κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 6977246371 – και με την Παιδίατρο κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ ( 24320.23513 – Ιατρείο ).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Σ.Κ.
ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.