Ώρα για νίκη

0 521

 

Στο Μαρόκο η κατάσταση με το «μαμούνι» ζορίζει επικίνδυνα με το φάσμα της εκ νέου διακοπής του πρωταθλήματος ορατό. Αναβάλλονται συνεχώς αγώνες λόγω των αλλεπάλληλων κρουσμάτων στις ομάδες. Εκτός απροόπτου, ο αγώνας της Μουλουντία Οουζντά με την Ρατζά Μπενί Μελάλ θα προλάβει να γίνει.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Διάβασε την αξιολόγηση των ειδικών για το championsbet casino

Η Μουλουντία είναι 3η με 40 πόντους σε 24 ματς, αλλά πίσω της είναι η Μπερκάνε με ίδιους πόντους αλλά σε 22 ματς, ενώ μπροστά της η Ουιντάν επίσης με 40 πόντους αλλά σε 21 αγώνες. Αν θέλει να διεκδικήσει τη 3η θέση που οδηγεί στους θεσμούς της Αφρικής, οφείλει να κερδίσει την τελευταία και μάλλον καταδικασμένη σε υποβιβασμό Μελάλ.

Δεν φτάνει που η Μελάλ είναι τελευταία, έχει χτυπηθεί και ανελέητα από την μάστιγα της ίωσης. Για σήμερα, εκτός των άλλων, θα στερηθεί τους δύο «αξιόπιστους» επιθετικούς που διαθέτει λόγω της ίωσης. Τον Μπενζελούμ (Ε, 15/2) και τον Σαλχί (Ε, 8/2). Ο δεύτερος σε συνέντευξή του αναφέρει πως έχει δει το… χάρο με τα μάτια του καθώς ακόμα έχει θέμα με την ίωση. Πάει στη Μουλουντία οριακά με 15 παίκτες.

Πέραν αυτού εκτός έδρας η Μελάλ είναι αδύναμη (0-1-9 με 1-13 γκολ) σε σχέση με τη Μουλουντία που εντός είναι πολύ δυνατή (8-2-2 με 17-9 γκολ). Στο τελευταίο της ματς μπορεί να έφερε εκτός έδρας 1-1 στην 6η και αξιόλογη Ραμπάτ, αλλά ο κόουτς έριξε… άγρια γκάζια στους παίκτες. Εκτιμώ ότι το ματς θα κυλήσει ομαλά, δεν θα δούμε «φάντασμα», είναι ώρα για νίκη της Μουλουντία απέναντι στο χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και το χάντικαπ λογικά θα επαληθευτεί.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.