ΟΝΝΕΔ Τρικάλων – Συνάντηση με Αγοραστό

Στη σημερινή επίσκεψη του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του κ. Κώστα Αγοραστού, είχαμε την ευκαιρία να τον συγχαρούμε από κοντά για την εκλογή του, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις μαζί του πάνω σε πολλά και σημαντικά θέματα.

0 103

Στη σημερινή επίσκεψη του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του κ. Κώστα Αγοραστού, είχαμε την ευκαιρία να τον συγχαρούμε από κοντά για την εκλογή του, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις μαζί του πάνω σε πολλά και σημαντικά θέματα.

Στη σημερινή επίσκεψη του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του κ. Κώστα Αγοραστού, είχαμε την ευκαιρία να τον συγχαρούμε από κοντά για την εκλογή του, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις μαζί του πάνω σε πολλά και σημαντικά θέματα. Ο κ. Αγοραστός, ο οποίος είχε τη στήριξή μας και τη συμπαράστασή μας σε κάθε βήμα του προς την εκλογική του νίκη, μας έδωσε το θάρρος και το κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα και την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο, μιας και αποτελεί τον άνθρωπο στον οποίο πιστέψαμε με πάθος και ο οποίος εκφράζει όλες τις ιδέες, τα όνειρα, τις προσδοκίες και τα πιστεύω μας.

Ο νεοεκλεγέντας Περιφερειάρχης επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την έως τώρα αμφίδρομη σχέση μας, η οποία έχει πολύ μέλλον και πολλούς καρπούς να δρέψει, θέτοντας «κόκκινη γραμμή» σε οποιαδήποτε προσπάθεια, μεθόδευση, ακόμα και σκέψη, για μεταφορά των ΤΕΙ μακριά από την πόλη των Τρικάλων. Είναι επιτακτική ανάγκη, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, όπως το Υπουργείο Παιδείας, η Διοίκηση του ΤΕΙ Λάρισας και η Τοπικές Αρχές, να έρθουν σε ουσιαστικό διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, που δυναμιτίζουν το κλίμα και απειλούν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Τμημάτων των ΤΕΙ στα Τρίκαλα. Αυτό, άλλωστε, ζητήθηκε σήμερα από μέρους μας και από τους Σπουδαστές των ΤΕΙ, στους οποίους συμπαραστεκόμαστε και μαζί τους αντιστεκόμαστε σε κάθε ενέργεια απομάκρυνσης των Τμημάτων από την πόλη μας.

Ως Ο.Ν.ΝΕ.Δ Τρικάλων και ως νέοι, δεν μένουμε μόνο στην προσωρινή επίλυση του προβλήματος που προέκυψε και αφορά την αδυναμία της κάλυψης κάποιων θέσεων διοικητικού προσωπικού. Αντιθέτως, εμμένουμε στη διασφάλιση της παραμονής των Τμημάτων των ΤΕΙ στα Τρίκαλα και την περεταίρω ανάπτυξη και καλυτέρευση της υλικοτεχνικής υποδομής τους, του διδακτικού προσωπικού, της φοιτητικής μέριμνας και κυρίως, την απόδοση των απαραίτητων και αναγκαίων τίτλων σπουδών και επαγγελματικών δικαιωμάτων στους απόφοιτους, ώστε να υπάρχει το ανάλογο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Τρικάλων πάντα πρωτοπόρα και δυναμική, στέκεται κοντά στους νέους και αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια που θίγει τα συμφέροντά τους, ειδικότερα σε θέματα παιδείας, σε μια εποχή όπου το τούνελ του μνημονίου, στο οποίο έχουμε εισέλθει, μοιάζει ατέρμονο και η έξοδος ομιχλώδης. Βέβαια, στο χέρι μας ήταν και είναι το μέλλον μας, γι αυτό κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία και χαμόγελο, πιστεύοντας στις δυνάμεις μας, μαχόμενοι μαζί με όσους μας εκφράζουν και όσους εκφράζονται από εμάς.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ Τρικάλων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.