Όλο και πιο όμορφο το Καστράκι – Φωτίζεται ο κεντρικός δρόμος με δωρεά από την Ι.Μ Βαρλαάμ

0 1.481

Εγκρίθηκε και από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μετεώρων η οποία συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι, στο θέμα που αφορούσε την Τ.Κ Καστρακίου και ήταν: Απόφαση 5/2020 της Κοινότητας Καστρακίου ( Αποδοχή δωρεάς «κολώνες φωτισμού») .

Για το θέμα να αναφέρουμε πως μετά από επίσκεψη του προέδρου Καστρακίου κ. Γιώργου Γκόγκου στην Ι.Μ Βαρλαάμ Μετεώρων, θέτοντας το θέμα στους Μοναχούς για βοήθεια σχετικά με την βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού στο Καστράκι, υπήρξε θετική ανταπόκριση με σχετική δωρεά από την Ι.Μ.

Ο κ. Γκόγκος γράφει σχετικά στο στο fb για το θέμα:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ως Πρόεδρος ΤΚ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως να κερδίσουμε περισσότερα για τον τόπο μας. Στη βάση αυτού κ επισκεπτόμενος την Ιερά Μονή Βαρλαάμ ζήτησα να με βοηθήσουν να εγκαταστήσουμε φωτιστικά στον πεζόδρομο από την κεντρική διασταύρωση μέχρι κ πλησίον του Αγίου Αθανασίου.

Το αίτημα μου έγινε αποδεκτό(ευχαριστώ την Ιερά Μονή Βαρλαάμ) και σήμερα μετά την ψήφιση του μένει μόνο η εγκατάσταση αυτών σε εύλογο χρονικό διάστημα. Πραγματικά μόνο χαρούμενος κ ικανοποιημένος μπορώ να είμαι και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με μοναδικό σκοπό το καλό του χωριού μας.
Έχω και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις αλλά θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο.

Καλό σας απόγευμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr