Ομολόγησε επτά φόνους ο Serial killer «Ορέστης» της Κύπρου

0 422

Σοκ, προκαλούν οι καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τις επτά συνολικά δολοφονίες που παραδέχτηκε ότι διέπραξε ο 35χρονος ίλαρχος, της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

Ο 35χροονος serial killer, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (25/4) υπέδειξε στις Αρχές ένα τρίτο πτώμα στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Για την υπόθεση αυτή, παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.

Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα όπου εντοπίστηκε ανθρώπινη σωρός.

Ακολούθως, ομολόγησε ότι διέπραξε άλλον ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία ενώ πιο πριν παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar και τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.

Συνοψίζοντας, ο 35χρονος ίλαρχος παραδέχτηκε συνολικά επτά φόνους. Πρόκειται για την, 38χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό. Την 6χρονη κόρη της Μary Rose, Sierra, η οποία αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου. Την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες. Την 30χρονη Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες. Μια άγνωστη γυναίκα πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία το πτώμα της οποίας υπέδειξε στο πεδίο βολής της Ορούντας. Μιας μητέρας από την Ρουμανία η οποία στη βάση δημοσιογραφικής έρευνας φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea.

από sigmalive.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.