Ομιλία Δρ. Θάνου Ασκητή στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

0 792

Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη τον Δρ. Θάνο Ασκητή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Εγωπάθεια στη συντροφική σχέση». Ο κ. Ασκητής θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το γάμο, τη ψυχική υγεία και σεξουαλική συμπεριφορά του σύγχρονου ανθρώπου. Μετά το τέλος της ομιλίας, θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών με το κοινό σχετικά με το θέμα.

O Δρ. Θάνος Ε. Ασκητής είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευόμενος στην Νευρολογία και την Ψυχιατρική. Έχει εκπαιδευτεί ως θεραπευτής των διαπροσωπικών σχέσεων και της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Είναι διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (E.U.C) στον τομέα Κοινωνικής Ψυχιατρικής. Διατελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και Διεθνές μέλος της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (APA).

Επιπλέον, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ιατρικής Σεξολογικής Εταιρείας (ESSM) και της Διεθνούς Ιατρικής Σεξολογικής Εταιρείας (ISSM). Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας από το 1994 έως και σήμερα, ασκώντας ενεργά την κλινική Ψυχιατρική.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr