Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας – Η νέα Συντονιστική Επιτροπή

0 696

 

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η Εκλογο/Απολογιστική Συνέλευση της Ομάδας Γυναικών Καλαμπάκας όπου παρευρέθησαν μέλη και φίλες της Ομάδας.Στη συνέλευση παρουσιάστηκε η φετινή καμπάνια της Ο.Γ.Ε με κεντρικό σύνθημα:

«Λάστιχο ωράριο-Λάστιχο ζωή/Γυναίκα οργανώσου για την ανατροπή»

Οι σύγχρονες ανάγκες μας, η κοινωνική μας ζωή, η σχέση μας με το παιδί, την οικογένεια δε συμβιβάζονται με τα ‘’δεσμά’’ της ‘’ευέλικτης’’ εργασίας και της ζωής λάστιχο. Μετά από συζήτηση για αυτά τα ζητήματα αλλά και για τις γενικότερες εξελίξεις, μπήκε ο προγραμματισμός για τις δράσεις της Ομάδας το επόμενο διάστημα, με εξορμήσεις, παρεμβάσεις, συσκέψεις και εκδηλώσεις, όπου θα απευθυνθούμε σε εργαζόμενες γυναίκες, αυτοαπασχολούμενες και μητέρες της περιοχής μας.

Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός για τη δράση το προηγούμενο διάστημα και η Ομάδα προχώρησε στην Εκλογική διαδικασία.

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή που εκλέχθηκε είναι 4μελής και είναι:

(αλφαβητικά)

 

  • Κωτούλα Μαρία
  • Μπακάση Ευδοκία
  • Πανάγου Δήμητρα
  • Χαϊταλή Σωτηρία

 

 

“…Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) είναι μια ριζοσπαστική γυναικεία οργάνωση.   Ασχολείται με όλες τις πλευρές που αφορούν την γυναικεία ανισοτιμία, αγωνίζεται ενάντια στην εκμετάλλευση και καταπίεση των γυναικών. Ιδρύθηκε το 1976  και έχει μέλη της εκατοντάδες Συλλόγους και Ομάδες Γυναικών σ’ όλη την Ελλάδα. Συσπειρώνει  εργαζόμενες και άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, φτωχές αγρότισσες, φοιτήτριες, συνταξιούχους, νέες μητέρες. Χιλιάδες γυναίκες κράτησαν τα πανό της ΟΓΕ για να διεκδικήσουν όλα αυτά που τους ανήκουν και τους στερούν Ευρωπαϊκή Ένωση, κυβερνήσεις και επιχειρηματικοί όμιλοι…”

Καλαμπάκα, 

11 Νοεμβρίου 2019

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.