Όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας! – Γράφει η Ιωάννα Χαρμπέα

0 366

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου σήμερα…Μνήμες ευχάριστες κατακλύζουν το μυαλό μου απο παρουσιάσεις που έκανα σε σχολεία τέτοια μέρα..Τα παραμυθάκια μου η απόχη της Ανδριάνας και η Ζαφειρένια η κόρη του πυροσβέστη αγαπήθηκαν πολύ απο όλους σας! Και συνεχίζω…

Εργάζομαι και για άλλα παραμύθια ..παραμύθια για όλους! Για μικρά και μεγάλα παιδιά ..γιατί όλοι κρύβουμε ενα παιδί μέσα μας!

Σήμερα  λοιπόν παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου δεν θα έχω την δυνατότητα να βρεθώ σε κάποιο σχολείο για αφήγηση όπως έκανα κάθε χρόνο απο το 2015 που έγραψα το πρώτο μου παραμύθι την απόχη της Ανδριάνας.

Δυστυχώς ο κορονοιός έχει στήσει τα πλοκάμια του σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και στον πολιτισμό!

Για φέτος λοιπόν θα σας αφιερώσω το παραμύθι μου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει τίτλο : Ο Δρακουλάκος και η Αστερίτσα. Η ιστορία έχει ως εξης: Ο Δρακουλάκος και η Αστερίτσα γεννιούνται την ίδια μέρα σε διαφορετικούς κόσμους. Κάποια στιγμή συναντιούνται και η φιλία τους ενώνει. Ο Δρακουλάκος βρίσκεται στον κόσμο των αστεριών εκεί θα μάθει τα πάντα για τον όμορφο κόσμο των αστεριών και μετά αυτή την περιπέτεια θα γυρίσει στη γη, στη σπηλιά των δράκων. Θα κρατήσει επικοινωνία με τη φίλη του;

Πόσο διαφορετικοί είναι τελικά οι άνθρωποι και πόσο ίδιοι; Τι είναι εκείνο που ενώνει και τι είναι εκείνο που χωρίζει τους ανθρώπους; Φίλοι μας είναι πάντα οι όμοιοι μας; Και όταν χάνουμε κάποιον πως μπορούμε να τον έχουμε ξανά; Χάνεται ποτέ η αγάπη; Ένα παραμύθι για την απώλεια τη φιλία και την αγάπη.. Απολαύστε το λοιπόν στο παρακάτω βίντεο και ευελπιστώ του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε και πάλι κοντά στα παιδιά! Την ελπίδα αυτού του κόσμου!

Ιωάννα Χαρμπέα συγγραφέας – Φίλοι αναγνώστες σας λατρεύω

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.