Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλία – Τα ονόματα που παίζουν στο Ν. Τρικάλων

0 7.667

Ενα δύσκολο παζλ «ανακαλύπτει» στα χέρια της η Χαριλάου Τρικούπη και ειδικά τα στελέχη που έχουν αναλάβει να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε κάθε εκλογική περιφέρεια. Στόχος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ (έχει δώσει σχετικές οδηγίες στον Ανδρέα Σπυρόπουλο) είναι, εκτός από τη διαχείριση αποχώρησης-απόρριψης υποψηφίων, να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια στην Αττική, όπου το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μονοψήφια ποσοστά στα γκάλοπ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει επαφές αυτή την εβδομάδα με πιθανούς υποψηφίους. Στη μάχη -ίσως μέσω του Επικρατείας- μπαίνουν ο γραμματέας, ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παναγιώτης Δουδωνής και άλλοι του στενού πυρήνα. Για το Επικρατείας συζητείται, μεταξύ άλλω,ν η υποψηφιότητα του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κατέβει στην Αττική (το πιθανότερο στα Νότια), στο Ηράκλειο Κρήτης και σε μία ακόμη περιφέρεια (ίσως στη Θράκη).

Σε ότι αφορά τη Θεσσαλία:

Τρίκαλα: Κατεβαίνει ο ανδρουλακικός Γιώργος Οικονόμου, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης, ο Σωτήρης Μπλέτσας, η Λένα Χαλβατζά κ.ά.

 

Λάρισα: Στην περιοχή, όπου εκλέχτηκε το 2019 η νυν γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Λίτσα Λιακούλη, διατηρεί σημαντικές δυνάμεις και το παπανδρεϊκό μπλοκ. Θα κατέβει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας, ο Θωμάς Παπαλιάγκας, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο Ακης Νασιώκας (γιος του πρώην βουλευτή Εκτορα Νασιώκα) κ.ά.

 

Μαγνησία: Αποχώρησε ο Γιώργος Πετρουλάκης. Θα είναι υποψήφιος ο γιατρός Νίκος Χαυτούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Δημήτρης Τσιμπανάκος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου, η Ματίνα Τρίγγου κ.ά.

 

Καρδίτσα: Στη μάχη μπαίνουν ο Σωτήρης Παπαγεωργίου και η Σωτηρία Μπακαλάκου – ακούγεται ότι το στέλεχος της περιοχής Βαγγέλης Τσουκνίδας διατηρεί επιφυλάξεις όσον αφορά την κάθοδό του.

 

 

rotothema.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr