Οι χαρλεάδες έκαναν αποβαση στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Οι χαρλεάδες έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου! H Πάτρα υποδέχθηκε 2.900 μοτοσικλετιστές, λάτρεις της Harley Davidson, στο πλαίσιο της ετήσιας πανευρωπαϊκής συνάντησης «Harley Davidson Super Rally 2010», το περασμένο Σάββατο.

0 188

Οι χαρλεάδες έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου! H Πάτρα υποδέχθηκε 2.900 μοτοσικλετιστές, λάτρεις της Harley Davidson, στο πλαίσιο της ετήσιας πανευρωπαϊκής συνάντησης «Harley Davidson Super Rally 2010», το περασμένο Σάββατο. Οι χαρλεάδες έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου! H Πάτρα υποδέχθηκε 2.900 μοτοσικλετιστές, λάτρεις της Harley Davidson, στο πλαίσιο της ετήσιας πανευρωπαϊκής συνάντησης «Harley Davidson Super Rally 2010», το περασμένο Σάββατο. Η εικόνα που αντίκρισαν εκείνο το πρωί οι Πατρινοί, αλλά και όσοι επισκέφθηκαν την αχαϊκή πρωτεύουσα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έκοβε την ανάσα! Οι 2.900 χαρλεάδες απ’ όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες διέσχισαν με τις δίτροχες «κούκλες» τους τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, παρουσία επιτροπής από τον φορέα που εκδίδει το βιβλίο Γκίνες, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα και δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για την πολυπληθέστερη πομπή μοτοσικλετιστών Harley Davidson που πέρασε από τη μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου, μήκους 2.252 χιλιομέτρων. Το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες για διέλευση μοτοσικλετιστών πάνω από γέφυρα ήταν 2.552 μοτοσικλετιστές. Μαζί με την καλή τους διάθεση οι χαρλεάδες που παρέλασαν από την Πάτρα έφεραν και την… όρεξή τους καθώς παρήγγειλαν σε κρεοπώλη, ούτε λίγο ούτε πολύ, 45.000 σουβλάκια. Στη συνέχεια η γιορτή μεταφέρθηκε στο κέντρο της αχαϊκής πόλης όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να θαυμάσει τις θρυλικές μηχανές, αλλά και τις όμορφες συνεπιβάτισσες των μοτοσικλετιστών. Το«Harley Davidson Super Rally 2010» φιλοξενήθηκε στην Πάτρα με την υποστήριξη του δήμου Πατρέων.

Μ. ΜΕΪΜΑΡΗ – espressonews

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.