Οι τυχεροί της κλήρωσης των δώρων του Καλαμπάκα City

Τα δώρα τους παρέλαβαν από τα γραφεία του kalabakacity.gr οι τυχεροί της κλήρωσης, που πραγματοποίησε το περιοδικό μας Καλαμπάκα city την περασμένη εβδομάδα.

0 492

Τα δώρα τους παρέλαβαν από τα γραφεία του kalabakacity.gr οι τυχεροί της κλήρωσης, που πραγματοποίησε το περιοδικό μας Καλαμπάκα city την περασμένη εβδομάδα. Τα δώρα τους παρέλαβαν από τα γραφεία του kalabakacity.grΜασούτα 3 – οι τυχεροί της κλήρωσης, που πραγματοποίησε το περιοδικό μας Καλαμπάκα city την περασμένη εβδομάδα. Τα δώρα που δόθηκαν ήταν ένα netbook MSI και μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από τα Οπτικά Γάζου. Τα δυο δώρα της κλήρωσης κέρδισαν οι: Χριστίνα Βάλλα το netbook msi και ο Θωμάς Μπριάζας δωροεπιταγή των 100 ευρώ από τα Οπτικά Γάζου. Και οι δυο τυχεροί προσκόμισαν τα απαραίτητα κουπόνια τα οποία ήταν μέσα στους όρους για την συμμετοχή στην κλήρωση. Ευχαριστούμε τόσο τους δυο τυχερούς, όσο και όλους εσάς που συμμετείχατε.

Σύντομα και νέα κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα…

Οι Θωμάς Μπριάζας και Χριστίνα Βάλλα οι δυο τυχεροί της κλήρωσης των δώρων που πρόσφερε το μηνιαίο περιοδικό Καλαμπάκα City

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.