Οι συμβασιούχοι stage του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Τρικάλων συναντήθηκαν με τον Νομάρχη

Με τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη συναντήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Stage ΙΚΑ – ΤΕΑΜ Τρικάλων.

0 155

Με τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη συναντήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Stage ΙΚΑ – ΤΕΑΜ Τρικάλων. Με τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη συναντήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Stage ΙΚΑ – ΤΕΑΜ Τρικάλων.

Τα μέλη της Επιτροπής ενημέρωσαν τον Νομάρχη ότι οι συμβάσεις τους έληξαν στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ εργάζονταν επί 48 μήνες στις θέσεις τους καλύπτοντας θέσεις μόνιμων υπαλλήλων.

Επίσης σημείωσαν ότι σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα οι ίδιοι και οι οικογένειές τους και επέδωσαν ψήφισμα στον κ. Βλαχογιάννη, ενώ του ζήτησαν να μεταφέρει τα αιτήματά τους και στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η Συντονιστική Επιτροπή εξέφρασε την αγανάκτησή της για την «πολιτική δίωξη που δέχεται από το ΠΑΣΟΚ» όπως τόνισε, ενώ σημείωσε πως οι θέσεις των συμβασιούχων καλύπτονται από νέες οκτάμηνες συμβάσεις.

Ο κ. Βλαχογιάννης επανέλαβε τη θέση του για στήριξη των συμβασιούχων και τη δέσμευση του κ. Σαμαρά από τα Τρίκαλα να παρέχει νομική στήριξη στους συμβασιούχους των προγραμμάτων stage και να επαναφέρει τη μοριοδότηση. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντινομάρχης κ. Βασίλης Μπούρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.