Οι Έλληνες της Αργεντινής συγχαίρουν και ευχαριστούν τον Καλαμπακιώτη Κώστα Φορτούνη

0 1,414

Στη δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας, κάποιοι προσπαθούν οι γέφυρες που ενώνουν την Ελλάδα με τα παιδιά της ανά τον κόσμο, να παραμένουν γερές και στέρεες.

Πολλά συγχαρητήρια στον Κώστα Φορτούνη, που με χαρά υπέγραψε μια μπλούζα της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “NOSTOS” της ελληνικής κοινότητας Αργεντινής, Χριστίνα Τσαρδίκου, που με τις ποικίλες δραστηριότητες του Συλλόγου κρατάει αναμμένη τη φλόγα της Ελλάδας στη μακρινή Αργεντινή.

Και τι πιο καλή διαφήμιση για τον τόπο μας;

«Από την Καλαμπάκα στην Ελλάδα, για όλους τους φίλους του Nostos», γράφει στα ισπανικά η αφιέρωση στη φανέλα. Και να αναφέρουμε ότι μη Έλληνες φίλοι του NOSTOS δεν είναι μόνο Αργεντινοί αλλά και πολίτες άλλων χωρών της Νοτίου Αμερικής.

Ένα γκρουπ του NOSTOS με επικεφαλής την κα Τσαρδίκου, επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα, μεταξύ άλλων και τα Μετέωρα, και τα τελευταία χρόνια περνάνε απ’ το Δημαρχείο στην Καλαμπάκα. Εκεί ανάγεται η αγάπη της κας Τσαρδίκου και όλων των φίλων του NOSTOS για την πόλη μας.

Δυστυχώς τα γραφεία του NOSTOS στεγάζονται σε χώρο του πανεπιστημίου του Μπουένος Άιρες, το οποίο παραμένει κλειστό λόγω κορονοϊού και η φανέλα δεν έχει τοποθετηθεί στην οριστική της θέση.

Για τον λόγο αυτό θα επανέλθουμε με νέες φωτογραφίες, μόλις αυτό γίνει.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο μεγάλος παίχτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος έστειλε την φανέλα της Εθνικής, …

Δημοσιεύτηκε από Nostos Argentina στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.