Οδικό κύκλωμα Μετεώρων – Στην τελική ευθεία οι εργασίες

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες του οδικού δικτύου Μετεώρων όπου με την ασφαλτόστρωση  ολοκληρώνονται οι εργολαβίες του συγκεκριμένου έργου, για το οποίο απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την παράδοσή του από τον εργολάβο.

0 208

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες του οδικού δικτύου Μετεώρων όπου με την ασφαλτόστρωση  ολοκληρώνονται οι εργολαβίες του συγκεκριμένου έργου, για το οποίο απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την παράδοσή του από τον εργολάβο. Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες του οδικού δικτύου Μετεώρων όπου με την ασφαλτόστρωση  ολοκληρώνονται οι εργολαβίες του συγκεκριμένου έργου, για το οποίο απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την παράδοσή του από τον εργολάβο.
Στις εργασίες των ασφαλτοστρώσεων βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος πραγματοποίησε σχετικό έλεγχο, συνοδευμένος από τον εργολάβο του έργου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη γρήγορη πρόοδο των εργασιών.
Σημειωτέον ότι το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Πίνδος» συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.
Με την ολοκλήρωσή του, το έργο αναβαθμίζει αισθητικά την περιοχή και παρέχει ασφάλεια στα εκατομμύρια επισκεπτών που προσέρχονται στη Μοναστική Κοινότητα των Μετεώρων.
Οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούσαν στα χωματουργικά (εκσκαφή σε έδαφος γαιώδες – ημιβραχώδες μετά της μεταφοράς σε οποιαδήποτε απόσταση), τεχνικά (εκσκαφή θεμελίων τεχνικών έργων και τάφρων, κατασκευή στηθαίων ασφαλείας, λιθεπενδύσεις ορατών επιφανειών τοίχων, διαμόρφωση όψεων λιθοδομών ανώμαλου χωρικού τύπου), οδοστρωσία και ασφαλτικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.