Όχι στην εγκατάλειψη

0 419

“Υπάρχουν κάποιες εικόνες που μας στοιχειώνουν, τέτοιες εικόνες είναι αυτή της μάνας η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατέψει τα παιδιά της, ακόμα και όταν αυτά είναι τετράποδα.

Μια τέτοια μάνα μάζεψε το ειδικό συνεργείο του δήμου στις 19 Μαρτίου από τη Σαρακίνα. Μια μάνα με 10 κουτάβια, μια μάνα που πάλευε να τα ταΐσει και να τα προστατέψει από το δρόμο.

Την ίδια μέρα ειδοποιηθήκαμε για 3 κουτάβια που κάποιος παράτησε μέσα στον προαύλιο χώρο του 3ου δημοτικού σχολείου στο κέντρο της πόλης μας.
Η ίδια μάνα δέχθηκε και αυτά τα τρία κουτάβια να τα φροντίσει σαν δικά της.

Όλη η «οικογένεια» φιλοξενείται πλέον ασφαλής στο κυνοκομείο του δήμου, αυτό δεν είναι ιδανικό, είναι 14 νέοι σκύλοι στο κυνοκομείο όπου υπάρχουν ήδη πάνω από 120 σκύλοι.

Οι εικόνες αυτές είναι εικόνες τις οποίες πρέπει σιγά σιγά και με την συνεργασία όλων μας να τις κάνουμε να εκλείψουν. Δεν είναι όμορφες εικόνες, δεν είναι το παράδειγμα που θέλουμε να δίνουμε στα παιδάκια των σχολείων μας.

Παρακαλούμε πολύ για την συνεργασία όλων για την περισυλλογή και την στείρωση ειδικά των θηλυκών κατά προτεραιότητα σκύλων που κυκλοφορούν εντός της πόλης μας αλλά και στα χωριά μας για να μην πολλαπλασιάζονται.

Παρακαλούμε να μην αφήνετε τους θηλυκούς σκύλους να ζευγαρώνουν ανεξέλεγκτα, ειδοποιήστε μας για να περισυλλεχθούν και να στειρωθούν.

Ειδικά για τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του δήμους υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στειρώσεων και εμβολιασμών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr