Ο Χρήστος Μιχαλάκης στους πρώην Δήμους Φαλώρειας και Κόζιακα

Μήνυμα νίκης από τα χωριά των πρώην Δήμων Κόζιακα και Φαλώρειας για τον Συνδυασμό

0 343

Μήνυμα νίκης από τα χωριά των πρώην Δήμων Κόζιακα και Φαλώρειας για τον Συνδυασμό

Μήνυμα νίκης από τα χωριά των πρώην Δήμων Κόζιακα και Φαλώρειας για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τα οποία επισκέφθηκε την Τετάρτη 07-05-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Συγκεκριμένα περιόδευσε στο Ξυλοπάροικο, το Γοργογύρι, τον Πρόδρομο, το Γενέσι, το Πρίνος, τη Μεγάρχη, το Διαλεχτό και το Μεγ. Κεφαλόβρυσο.

Εκεί συνομίλησε με κατοίκους, άκουσε τα αιτήματά τους και έκανε ένα μίνι απολογισμό του πλούσιου έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

«Με λίγα προσπαθήσαμε να κάνουμε πολλά. Δεν λέμε ότι τα κάναμε όλα και τα λύσαμε όλα. Αλλά πιστεύω λύθηκαν πολλά από τα προβλήματα και τα αιτήματα που μας ζητήθηκαν από τις τοπικές κοινωνίες. Βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι για το καλό του Νομού. Έχουμε αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς. Είχαμε άριστη συνεργασία με τους Δήμους και τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων. Αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα 5 χρόνια αν μας στηρίξετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Είμαστε εδώ δίπλα σας και έχουμε το θάρρος να σας κοιτάμε στα μάτια γιατί ήμασταν πάντα δίπλα σας», επεσήμανε μεταξύ άλλων στις σύντομες ομιλίες του, καταχειροκροτούμενος από δεκάδες πολίτες.

mix P5075621

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr