Ο Χρίστος Λιάπης σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας,

0 270

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας,

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα “Δημογραφική Κρίση – Πρόκληση για Εθνική, Κοινωνική και Ηθική Ανασυγκρότηση”, με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της ΝΔ, κα Νίκη Κεραμέως, βρέθηκε ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση ακολούθησε συνεστίαση, προς τιμήν της κας Κεραμέως, παρουσία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Λαρίσης, Μάξιμου Χαρακόπουλου και Χρήστου Κέλλα, καθώς και αρκετών στελεχών της ΝΔ από τη Λάρισα και τη Θεσσαλία που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο.

Ο κ. Λιάπης δήλωσε σχετικά:

“Ήταν μία εμβριθής και στοχευμένη ομιλία, για ένα φλέγον θέμα εθνικώς σημασιοδοτούμενο, από μία ξεχωριστή, νέα και άφθαρτη πολιτική παρουσία που εκπροσωπεί τον ανανεωτικό παλμό και τη δυναμική της αξιοποίησης των πραγματικά νέων προσώπων στη Νέα Δημοκρατία και στην πορεία της προς την κοινωνία και τους πολίτες. Τα τεκμηριωμένα φορολογικά και οικονομικά κίνητρα προς τις οικογένειες που έχουν ανήλικα παιδιά και η -επίσης κοστολογημένη- παροχή επιδομάτων σε νέους και ιδιαίτερα στους άνεργους, όπως παρουσιάστηκαν με ενάργεια από την Κοινοβουλευτική μας Εκπρόσωπο, αποτελούν μονόδρομο ενθάρρυνσης και έμπρακτης υποστήριξης της επιθυμίας των νέων ζευγαριών να αποκτήσουν παιδιά, ώστε να αντιμετωπιστεί η Δημογραφική Κρίση. Μία κρίση που η τοξική και αμφίπλευρη σχέση της με την Οικονομική Κρίση η οποία μαστίζει τη χώρα μας, τη μετατρέπει σε Εθνική Κρίση.”


 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.