Ο Βασίλης Σκουντής για τον Χρίστο Λιάπη

0 525

Το άρθρο του Ψυχιάτρου και Διδάκτωρος του Πανεπιστημίου Αθηνών για την απώλεια του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τίτλο ο «Άνθρωπος που θα γινόταν Βασιλιάς», δημοσιεύθηκε στο Βήμα αλλά και στο Sport24, με μια ιδιαίτερα θερμή εισαγωγή για τον Δρα Λιάπη από τον γνωστό αθλητικό δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή, υπό τον τίτλο, «Ο άνθρωπος που θα έμενε θεός».

Ανταποκρινόμενος, μάλιστα, στην πρόσκληση αυτής της  εμβληματικής προσωπικότητας της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Δρ. Λιάπης έδωσε διαδικτυακή διάλεξη στο μάθημα του Βασίλη Σκουντή, στους φοιτητές του τμήματος αθλητικής δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Όμηρος, την Παρακευή 4 Δεκεμβρίου.

«Ο άνθρωπος που θα έμενε θεός»

Aπό την περασμένη Τετάρτη που ο Θεός κάλεσε κοντά του τον εξ εφέδρων επί γης αντιπρόσωπο του, ονόματι Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα (όπως άλλαζε τη σειρά ο Μανώλης Μαυρομάτης περιγράφοντας το επικό σλάλομ που γέννησε το δεύτερο γκολ απέναντι στην Αγγλία, το ’86 στο Μέξικο Σίτι) έχουν γραφτεί και δημοσιευθεί δισεκατομμύρια λέξεις σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δισεκατομμύρια έγραψα; Λάθος. Απειράριθμες είναι!

Ας προστεθούν μερικές εκατοντάδες ακόμα, λοιπόν, όπως ακριβώς μου τις έστειλε ο φίλος, ψυχίατρος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, Χρίστος Λιάπης…

Αυτά από ένα, ό,τι ακολουθεί προέρχεται από τη δική του γραφίδα, που είναι κιόλας βουτηγμένη στην επιστημοσύνη του…

https://www.sport24.gr/opinions/vasilis-skoyntis/o-anthropos-poy-tha-emene-theos.9066503.html

https://www.tovima.gr/2020/11/26/opinions/marantona-o-anthropos-pou-tha-ginotan-vasilias/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.