Ο Τρικαλινός κομμωτής Σάκης Γιαννούλας και η ομάδα του στους 5 καλύτερους του κόσμου

0 1,179

Οι Έλληνες νιώθουμε πάντα υπερήφανοι για τους συντοπίτες μας και γενικότερα για τους Έλληνες που διαγωνίζονται στο εξωτερικό για την πατρίδα μας.

Ειδικά εάν κάποιος ξεχωρίσει σε πανευρωπαϊκούς και ιδιαίτερα παγκόσμιους διαγωνισμούς, νιώθουμε πολύ υπερήφανοι, καθώς η μικρή Ελλάδα μπροστά στα άλλα μεγάλα κράτη αποκτά την απαραίτητη σπουδαιότητα και καταξίωση στον παγκόσμιο χάρτη!

Έτσι, θα ήταν μεγάλη μας παράλειψή η μη αναφορά στο παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής OMC HAIRWORLD – WORLD CUP 2019, που διοργανώθηκε στα μέσα του Σεπτέμβρη στην καρδιά της Γαλλίας, στο Παρίσι.

Εκεί συμμετείχε και η ελληνική ομάδα με την HairProf Club Greece, που συμπεριλαμβάνει τους καλύτερους κομμωτές της χώρας μας.

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση στη μητρόπολη του στυλ και της μόδας, το Παρίσι, ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης, συμπεριλαμβάνονταν και οι δικοί μας Σάκης Γιαννούλας, Ειρήνη – Ορνέλα Νάσιου και Reni Kaso με την ομάδα τους.

Οι δύο κορυφαίοι κομμωτές με το team τους, συμμετείχαν σε συνεργασία με τους υπόλοιπους “best of” της χώρας σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό δημιουργίας.

Η Ομάδα του HairProf Club Greece κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση παγκοσμίως στο ομαδικό ανδρικό και την 5η θέση παγκοσμίως στο ομαδικό γυναικείο (εάν και όπως ακούστηκε από άλλους συμμετέχοντες, το γυναικείο team άξιζε την 1η θέση…)

Το πάθος και ο ζήλος όλων των συμμετεχόντων για την κομμωτική, η διαρκής εξέλιξη τους στις τεχνικές της και οι δεξιότητες στα χτενίσματα, τους ολοκληρώνουν ως επαγγελματίες.

Έτσι αξίζουν και με το παραπάνω, πολλά συγχαρητήρια που μας έκαναν υπερήφανους.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί, πως στον συγκεκριμένο διαγωνισμό τα τελευταία δέκα χρόνια οι ομάδες της Ελλάδας δεν είχαν καταφέρει να σκαρφαλώσουν αρκετά ψηλά και να διεκδικήσουν  πρώτες θέσεις…

Διαβάστε περισσότερα στο designmagazine.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.