Ο Τρικαλινός Δημήτρης Φώτης στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ

0 512

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από εισήγηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, ορίζεται το νέο εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ. Στην θέση του Υπευθύνου Επιστημονικών & Επαγγελματικών Φορέων ορίζεται ο Τρικαλινός Δημήτριος Φώτης.

Ο Δημήτριος Φώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική και Υπ. Διδάκτωρ Οικονομικής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε συμβουλευτική εταιρεία, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος σε Υπουργείο Τουρισμού και Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία μέσα στο πανεπιστήμιο και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όπου διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ υπήρξε μέλος της κεντρικής γραμματείας και του κεντρικού συμβουλίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων. Το διάστημα 2013-2016 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Τρικάλων, το 2018-2019 υπήρξε μέλος του ΕΓ της ΟΝΝΕΔ ως Αν. Υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας, ενώ από το 2016 εκλέγεται στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr