Ο Θεόδωρος Θάνος υποψήφιος με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 959

Δημότες και Δημότισσες του Δήμου Μετεώρων.

Με ιδιαίτερη τιμή και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα ως Δημοτικού Συμβούλου του Θεόδωρου Β. Θάνου Καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με τον συνδυασμό μας. Ο Θεόδωρος Θάνος είναι γέννημα και ανάστημα της Χρυσομηλιάς.

Με τις ακαδημαϊκές του γνώσεις, τη συγγραφική του δραστηριότητα, τις θέσεις του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας και τις κοινωνικές ευαισθησίες περί ισότητας μεταξύ των πολιτών, τιμά τόσο την Πανεπιστημιακή Κοινότητα όσο και το Δήμο Μετεώρων από άκρη σε άκρη.

Η ιδιαίτερη αγάπη που έχει για το τόπο του αποδεικνύεται, εκτός της φυσικής του παρουσίας και από τις προσπάθειες που καταβάλει για την ανάδειξη του χωριού του ειδικότερα και του Δήμου Μετεώρων γενικότερα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ημερίδες, εκδηλώσεις και συνέδρια.

Η υποψηφιότητα και η συμμετοχή του Θεόδωρου Θάνου με τον συνδυασμό μας και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σωτήρη Παπαχρήστο, ενός καταξιωμένου επιστήμονα και απόφοιτο Πολυτεχνείου , θέτει τις βάσεις και τη δέσμευσή μας για την προάσπιση των ηθικών, κοινωνικών και πολιτισμικών αξιών και της ισότητας μεταξύ των πολιτών του Δήμου Μετεώρων.

Σωτήρης Παπαχρήστος
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.