Ο Συντοπίτης μας Δημήτρης Δαλαμάγκας με τον Δημήτρη Κουρέτα για μια καλύτερη Π.Ε Τρικάλων

0 219

Επισκέψεις σε όλο το Νομό Τρικάλων πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο συντοπίτης μας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κουρέτα, Δημήτρης Δαλαμάγκας.

Ο Δημήτρης Δαλαμάγκας που έλκει την καταγωγή του από το Μαυρέλι και το Φωτεινό Καλαμπάκας καθημερινά βρίσκεται σε περιοχές του Νομού Τρικάλων για το πρόγραμμα του Συνδυασμού ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Δημήτρη Κουρέτα και επικοινωνία με τους συντοπίτες του.

 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Δαλαμάγκας:

 

Ο Δημήτρης Δαλαμάγκας είναι 43 ετών, μεγάλωσε στα Τρίκαλα είναι παντρεμένος με την Κυριακή Μπραχάλα και πατέρας τριών τέκνων. Έλκει την καταγωγή του από το Μαυρέλι και το Φωτεινό Καλαμπάκας.

Πτυχιούχος του προγράμματος “Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό” του ΕΑΠ, σήμερα διεκπεραιώνει την Διπλωματική Εργασία του, στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.

Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων ανθρωπιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Επίσης εκπαιδεύτηκε ως Διασώστες – Πληρώματος Ασθενοφόρου του ΔΙΕΚ ΓΝΤρικάλων.

Εργάζεται ως επικουρικό προσωπικό με την ειδικότητα του Τραυματιοφορέα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και ασχολείται σθεναρά με τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων του.

Διετέλεσε παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα και υπήρξε πρωταθλητής και πανελληνιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη και στο Τζούντο αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Δαλαμάγκας είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Τρικάλων με τον Δημήτρη Κουρέτα και τον Συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr