Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο σύλλογος διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, μαζί με τους μαθητές του, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα,

0 162

Ο σύλλογος διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, μαζί με τους μαθητές του, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα,

Ο σύλλογος διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, μαζί με τους μαθητές του, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο της περιοχής, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον με τη συνοδεία της ορχήστρας του καταστήματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν από το σχολείο μας, κα Κουτσογούλα και κος Σέγγης, τους οποίους ο σύλλογος τίμησε με αναμνηστικά δώρα.

Στον χαιρετισμό του ο διευθυντής του σχολείου κ.Βασίλης Βαρσάνης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και επεσήμανε για ακόμη μια φορά την ανάγκη αλλά και σημασία της συμμετοχής των εκπαιδευόμενων σε αυτές τις εκδηλώσεις. Με τον τρόπο αυτό οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να προσεγγίσουν τους μαθητές τους και τους γνωστοποιούν τα οφέλη και την ιδιαίτερη για την καθημερινότητά τους αξία της μεταξύ τους επικοινωνίας. Το ζεστό κλίμα της βραδιάς βοήθησε στην διεξαγωγή μιας όμορφης γιορτής.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν τρεις μαθητές, Ζήκου Δήμητρα, Κολίτσας Νίκος και Μπλατζή Μαρία, στους οποίους δόθηκαν δώρα. Η βραδιά της εκδήλωσης ήταν πολύ ωραία και ζεστή και ανταλλάχθηκαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία.

esp didaskontesesp DSC 0845esp DSC 0917esp DSC 0951esp DSC 0952

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.