Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Barry Stone στα Μετέωρα

Η visit Meteora σε συνεργασία με τον ΕΟΤ φιλοξένησε στα Μετέωρα για τρεις μέρες τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Barry Stone.

0 300

Η visit Meteora σε συνεργασία με τον ΕΟΤ φιλοξένησε στα Μετέωρα για τρεις μέρες τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Barry Stone.

Η visit Meteora σε συνεργασία με τον ΕΟΤ φιλοξένησε στα Μετέωρα για τρεις μέρες τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Barry Stone. O δημοσιογράφος κ. Barry Stone από την Αυστραλία επισκέφτηκε την Ελλάδα με την υποστήριξη της νέας αεροπορικής εταιρείας SCOOT τη θυγατρική της Singapore Airlines, που από φέτος συνδέει με καθημερινές πτήσεις χαμηλού κόστους την Αυστραλία –Σιγκαπούρη – Αθήνα, με σκοπό να γράψει σειρά άρθρων για την χώρα μας για το ταξιδιωτικό περιοδικό Singnature Luxury Travel Magazine, τo Medical Observer Magazine και το Cruise Passenger, μετά από πρόσκλησή τους.

Ο ανωτέρω δημοσιογράφος επισκέφθηκε τα Μετέωρα (19/7-21/7) προκειμένου να αρθρογραφήσει τις εν λόγω περιοχές στους μεγαλύτερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς της Αυστραλίας. Η Visit Meteora ανέλαβε τη διοργάνωση του ταξιδιού, τη φιλοξενία και την περιήγηση του δημοσιογράφου όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.
Το εν λόγω press trip αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία της προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Αυστραλία και μάλιστα σε υψηλού βιοτικού και μορφωτικού επιπέδου κοινό καθώς επίσης και προώθησης του τουρισμού πολυτελείας και κρουαζιέρας, μέσω των περιοδικών στα οποία θα αρθρογραφήσει ο Αυστραλός δημοσιογράφος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.