Ο Σωτήρης Παπαχρήστος και οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” σε Σαρακήνα, Περιστέρα, Θεόπετρα, Αγίους Θεοδώρους και Βασιλική

0 735

Στην Σαρακήνα, στην Περιστέρα, στην Θεόπετρα, στους Αγίους Θεοδώρους και στην Βασιλική βρέθηκε ο Σωτήρης Παπαχρήστος με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

 

Η κακοκαιρία δεν εμπόδισε τον Σωτήρη Παπαχρήστο και την ομάδα του να επισκεφτούν τα χωριά και να αφουγκραστούν την καθημερινότητα τους.

 

Συνεχίζει να συγκεντρώνει τις πλειοψηφίες των κοινοτήτων που επισκέπτεται. Απαγοητευμένοι οι κάτοικοι από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, περιμένουν να μιλήσουν για τα προβλήματα του τόπου τους, προσδοκώντας καίριες και αποτελεσματικές λύσεις από τον Σωτήρη Παπαχρήστο και τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”.

 

Σε αυτή την περιοδεία, οι κουβέντες είχαν να κάνουν με την ενίσχυση και διαπλάτυνση των προσπαθειών στον πολιτισμό, την ποιότητα των σχολικών μονάδων, την  φροντίδα και εκμετάλλευση συγκεκριμένων σημείων με στόχο την προσέλκυση ντόπιων και επισκεπτών, και την φροντίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Φυσικά κι εδώ, όπως και παντού μέχρι τώρα, διαπιστώθηκε η έλλειψη υποδομών στο αγροτικό οδικό δίκτυο, στην ύδρευση και στην καθαριότητα ως ασφάλεια και ως αισθητική. Θέματα για τα οποία ο Παπαχρήστος διαθέτει ουσιαστικές λύσεις ως επιστήμονας και τεχνογνώστης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr