Ο Σ.Κ.Α.Μ στη 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Το κοινωνικό μήνυμα της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ μέσω του αθλητισμού θέλησε ν’ αναδείξει ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων

0 191

Το κοινωνικό μήνυμα της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ μέσω του αθλητισμού θέλησε ν’ αναδείξει ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων

Το κοινωνικό μήνυμα της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ μέσω του αθλητισμού θέλησε ν’ αναδείξει ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων συμμετέχοντας στη 14 Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, που διοργάνωσε η ΠΟΣΕΑ στο Νομό μας, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.

Οι δρομείς του ΣΚΑΜ παρέλαβαν τη Φλόγα της Αγάπης απ’ την Ένωση Αστυνομικών Ν. Τρικάλων στο 6ο χλμ Τρικάλων – Καλαμπάκας και τη μετέφεραν για 17 χλμ. έως την πόλη μας, όπου και την παρέδωσαν στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κα Σοφία Δρούγκα, η οποία συνοδευόταν από πλήθος μικρών μαθητών με κόκκινα μπαλόνια – σύμβολα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Τελικός προορισμός η πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπου τα δεκάδες μπαλόνια πέταξαν στον ουρανό για να μεταφέρουν το μήνυμα της Φλόγας “ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ” σ’ όλον τον κόσμο!

Ο ΣΚΑΜ συγχαίρει την ΠΟΣΕΑ για την πρωτοβουλία της αυτή. Ευχαριστεί θερμά το Δήμο Καλαμπάκας, κι ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, για τη μεγάλη τιμή που επεφύλαξαν στο Σύλλογό μας.

Τέλος, υπόσχεται ότι θα είναι πάντοτε πρόθυμος αρωγός σε κάθε παρόμοια δράση εθελοντισμού κι ευαισθητοποίησης του κοινού.

Με τιμή,
το Δ.Σ. του ΣΚΑΜ

 

skam 3skam 33skam 37skam 41

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.