« Ο Ριχάρδος της πολιτικής » – Του Ευθύμιου Γκαντέλα

5 1,425

Πριν μερικές μέρες βγήκε στην επιφάνεια ένα ‘χρυσό σκάνδαλο’ με κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού. Γνωστός  τηλεοπτικός κοσμηματοπώλης εκμεταλλευόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των Ελλήνων κατάφερε να μαζέψει όλο τον χρυσό  της Ελλάδας δίνοντας ‘ψίχουλα΄ στους εξαθλιωμένους Έλληνες που έφτασαν σε αυτήν την κατάσταση για μια αξιοπρεπείς διαβίωση.

Πουλήσαν την περιουσία τους όσο όσο  και αποχωρίσθηκαν αντικείμενα όχι μόνο οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας.

Ακούγοντας όλα αυτά μου ήρθε στο μυαλό ο πρωθυπουργό μας . Σαν ένας σύγχρονος ‘Ριχάρδος της πολιτικής’ μάζεψε όλο το ‘χρυσό’  των Ελλήνων (φόρους, συντάξεις, κλπ) και έρχεται τώρα στην Βουλή να μας ανακοινώσει Φοροελαφρύνσεις και επιδόματα μοιράζοντας ‘ψίχουλα’ στο λαό (μέρισμα, επιδόματα).

Πήρε 10 από τον ταλαιπωρημένο Ελληνικό λαό και δίνει 1. Εύγε!!!!

Με εκτίμηση

Γκαντέλας Ευθύμιος

Μsc Γεωπόνος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 1. otinanai λέει

  Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε έβαλαν στο ΔΝΤ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν καταχραστεί χρόνια τώρα δημόσιο χρήμα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχει εκατομμύρια αρρύθμιστα χρέη, η ΝΔ έκανε τα ιδιωτικά χρέη των τραπεζών δημόσια να τα ξεχρεώνω εγώ (για σενα δεν ξέρω)
  αλλά την λες μόνο στον Τσίπρα που έχει κάνει 1 κακό και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει 10. ΕΥΓΕ!!!!

 2. Αντώνης Τούλας λέει

  Όλο η δυσφήμιση και ο πικροχολος σχολιασμός του πρωθυπουργού μου θυμιζειτον μύθο του Αισώπου με την αλεπού και τον κορακα. Αφού ο κόρακας ξεγελαστηκε και άφησε το κομμάτι τυριού να πέσει το οποίο άρπαξε η αλεπού μετά τα κοράκια δυσφιμιζαν την αλεπού. Αυτό γίνεται και τώρα. Πολύ ζόρι για τον Τσίπρα την αλεπού της Ευρώπης.

 3. Μαύρη Τουλίπα λέει

  Δεν αναφέρεσαι τρόπο διαχείρισης της εξουσίας από την ΝΔ , με στόχο τη μεθοδευμένη, μαζική και συστηματική υπεξαίρεση και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Προσπαθείς να συνδυάσεις τη δημοκρατική φρασεολογία με τις ολιγαρχικές ιδέες.. Η δύναμη της μπαρούφας είναι ακατανίκητη, όταν συνδυάζεται με αμάθεια, συμφέρον και ξερωλισμό, παράγει πάντοτε ένα πολύ εκρηκτικό μείγμα που αποσκοπεί στη δολοφονία της κριτικής σκέψης. Ο κοινωνικός και πολιτικός ορίζοντας σου είναι σκοτεινός όπως και ο καθοδηγητή σου.

  1. demon λέει

   Δύσκολον τον εαυτόν γνώναι, εύκολον τω άλλω υποτίθεσθαι.

  2. VENDETA λέει

   Δύσκολον τον εαυτόν γνώναι, εύκολον τω άλλω υποτίθεσθαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.