Ο Πειρατής του Θερμαϊκού ήρθε και στα Τρίκαλα

0 821

O 53χρονος ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες περιτριγύριζε στους δρόμους των Τρικάλων είναι αυτός που επανειλημμένα στην συμπρωτεύουσα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του, φαίνεται να επιτελεί κοινωνικό έργο, αθόρυβα καθώς ξεκίνησε ως Αϊ Βασίλης να επισκέπτεται νοσοκομεία μέχρι που πήρε την απόφαση να γίνει «πειρατής». Ένας πειρατής «φύλακας άγγελος» για μικρούς ασθενείς που πάλεψε τους «δράκους» του και βγήκε νικητής.

Ο κύριος αυτός βρέθηκε στα Τρίκαλα και μετά την πόλη η χάρη του έφθασε και στο Γοργογύρι με άγνωστη κατεύθυνση για την συνέχεια και με τον ίδιο να δηλώνει ότι ψάχνει για κάποιο θησαυρό!

Συγκεκριμένα το κανάλι του YouTube “Πειρατολόγιο” βρέθηκε το Σάββατοκύριακο 8-9 Μαϊου στην πόλη των Τρικάλων με σκοπό να ανακαλύψει και να αφηγηθεί τους θησαυρούς της πόλης, στο οδοιπορικό του ο Πειρατής βρέθηκε στο “Μονοπάτι του Ασκληπιού” , γνώρισε τους “Καρκάτζαρους του Γοργογυρίου” , σκαρφάλωσε στο Βυζαντινό κάστρο , περιπλανήθηκε στην αριστοκρατική συνοικία “Βαρούσι” , γνώρισε νέους καλλιτέχνες στο “Μουσείο Τσιτσάνη” , κι έκανε μια βόλτα με το συλλεκτικό ξύλινο ποδήλατο του ξυλογλύπτη Αγγέλου Πατσιατζή στα Μανάβικα και στο “Μύλο Ματσόπουλου”.

Χαρακτηριστικό του οδοιπορικού είναι και το σήμα – μενταγιόν το οποίο σχεδίασε ο ίδιος Τρικαλινός καλλιτέχνης.

Το βίντεο θα παρουσιαστεί μέχρι της 25 Μαΐου στο https://youtube.com/channel/UCcE1oVuqOoglPa1oN7TeM8g

 

φωτογραφίες: Στέφανος Γώγος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.