Ο παραμυθένιος γάμος του Βασίλη και της Στέλλας

0 12.730

Ένας μοναδικός γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη μας και ήταν των καλών μας φίλων Βασίλη Τασούλα και Στέλλας Παταβάλη.

Οι νεόνυμφοι έφτασαν στην εκκλησιά με τα άλογά τους, με ανάλογο στολισμό και ενδυμασία που επιμελήθηκε ο Οίκος Νυφικών ΣΟΦΗ της Σοφίας Μαύρου Τζιουβάρα.

Άμαξα ειδικά στολισμένη έφτασε στο σπίτι της Στέλλας την οποία συνόδευαν με κόκκινες ενδυμασίες οι εντυπωσιακές Κωνσταντίνα – Μαρία και Άννα – Ελευθερία Τζιουβάρα καθώς και φίλοι του ζευγαριού με τα άλογά τους.

Ο Βασίλης πήγε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης με το άλογό του και φίλους του ιππείς με τον αύλειο χώρο να έχει τον στολισμό που άρμοζε, με την επιμέλεια του Οίκου Νυφικών ΣΟΦΗ.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Θεμιστοκλής Χατζηνικολάκης και η Αθανασία Ξαφάρα.

Κοντά στην Στέλλα Παταβάλη και τον Βασίλη Τασούλα μεταξύ των καλών τους φίλων ήταν οι Γιώργος Νούλας, Ηλίας Γιαννιώτης, Ντιναπόγιας Αλέξανδρος και ο αμαξάς Μάρκος Χρυσός.

Ο Οίκος Νυφικών ΣΟΦΗ της Σοφίας Μαύρου – Τζιουβάρα επιμελήθηκε μεταξύ των άλλων και το μοναδικό εντυπωσιακό νυφικό της Στέλλας με τους κόκκινους τόνους ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την ξεχωριστή στιγμή…

Από το kalabakacity.gr βίον ανθόσπαρτον και ευτυχισμένο στους νεόνυμφους…

Σύντομα βίντεο-αφιέρωμα από τον κινηματογραφικό γάμο στην Καλαμπάκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.