Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου στην Καλαμπάκα για τον αυτισμό

0 644

Στην Καλαμπάκα στο Δημαρχείο της πόλης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο παλαίμαχος Μπασκετμπολίστας κ. Δημήτρης Παπανικολάου μετά από κάλεσμα του Δήμου Μετεώρων τον οποίο υποδέχθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητιμού και Παιδείας Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπανικολάου και ο Δήμαρχος κ. Αλέκος.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ανταποκρίθηκε θετικά να επισκεφτεί τη πόλη μας σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον Αυτισμό σε εκδήλωση που θα γίνει σήμερα Τετάρτη  22 και αλυριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.

Σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. ο κ. Παπανικολάου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό στην αίθουσα Νίτσα Λιάπη, η οποία θα συνδιοργανωθεί με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων, με θέμα τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφτεί το 1ο Ειδικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο σπουδαίος βετεράνος καλαθοσφαιριστής, έχοντας ανακοινώσει ο ίδιος πως βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού, είναι εμπνευστής του Προγράμματος UniquAll, ένα αθλητικό–εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση και την εξέλιξη παιδιών με ειδικές ικανότητες. Αποστολή του είναι η παροχή κατάλληλου περιβάλλοντος συνεκπαίδευσης και συν-άθλησης μεταξύ τυπικών και μη τυπικών παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού.

Συνοδοιπόροι και πρεσβευτές του ίδιου προγράμματος είναι ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μοναδικός Έλληνας μέλος του Hall of Fame, Νίκος Γκάλης και ο πρωταθλητής και δις MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr