Ο Νίκος Βαλομάνδρας εκπαιδευτής υποψηφίων υδραυλικών στο ΙΕΚ Γιάτσος της Λαμίας

0 400

Ο πρόεδρος τον υδραυλικών Νίκος Βαλομάνδρας, το Σάββατο που προηγήθηκε, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος στην Λαμία, για να παραδώσει μάθημα στους μαθητές της ειδικότητας Τεχνικός μηχανικός θερμικών εγκαταστάσεων & μηχανικός τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου του ΙΕΚ.

Οι μαθητές μετά το πέρας του μαθήματος, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το επάγγελμα του υδραυλικού, τις προκλήσεις και δυσκολίες που θα βρουν μπροστά τους μετά το πέρας των σπουδών τους. Επίσης στους μαθητές έγινε ενημέρωση για την λειτουργία του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων και τέλος τους δόθηκαν βιβλία με την εξεταστέα ύλη για την ειδικότητα του υδραυλικού. Τα βιβλία αυτά ήταν μια ευγενική χορηγία του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων.

Το χρέος του εκπαιδευτικού είναι να βοηθάει και να στέκεται δίπλα στα προβλήματα των μαθητών, όπως δήλωσε ο Νίκος Βαλομάνδρας, προσθέτοντας στην δήλωση του ό,τι, ο εκπαιδευτικός των τεχνικών επαγγελμάτων ειδικότερα, έχει επιπλέον την υποχρέωση να τους καθοδηγήσει στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα σωστά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr