Ο Νίκος Μανούρας στο τεχνικό τιμ του ιστορικού σωματείου

0 412

Η νέα Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ιστορικού μας σωματείου, τον γυμναστή κ. Νίκο Μανούρα (φωτό δεξιά) και του εύχεται υγεία και δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.

Λίγα λόγια για τον κ. Νίκο Μανούρα

Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με Ειδικότητα την προπονητική ποδοσφαίρου, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Άσκηση και Ποιότητα Ζωής με Κατεύθυνση Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης – Απόδοσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τ.Ε.Φ.Α.Α Τρικάλων και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Φαρκαδόνα στη Γ Εθνική το 2015-2016, στο Ελευθεροχώρι την τριετία 2015-2018 με αποκορύφωμα την παραμονή της ομάδας στη Γ Εθνική τη σεζόν 2016-2017, ενώ παλαιότερα έχει περάσει και από τους πάγκους της Πηγής και των Αμπελακίων. (Επίσης 7 χρόνια στο προπονητικό team της ακαδημίας Δήμητρας-Απόλλων (2010-2017), ενώ από το 2017 έως σήμερα υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ajax Τρικάλων.)

Με τον νέο προπονητής της ομάδος κ. Σπύρο Ευαγγέλου, ο κ. Μανούρας συνεργάστηκε στο Ελευθεροχώρι, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 10/7/2019

Με εκτίμηση
Η νέα Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.