Ο Λιάτης Ιωάννης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 2.161

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Λαμβάνοντας την απόφαση να κατέλθω ως Υποψήφιος Δημητικός Σύμβουλος στο συνδυασμό με επικεφαλή τον Σωτήρη Παπαχρήστο στο Δήμο Μετεώρων, δεν σας κρύβω ότι μπροστά μου είδα μια πρόκληση. Και λέω πρόκληση γιατί δεν θεωρώ εύκολο να αλλάξει το κατεστημένο. Δεν θεωρώ εύκολο να γίνει το άσπρο μαύρο και δεν πιστεύω σε ουτοπικές υποσχέσεις.
Όπως όλοι εσείς έτσι και εγώ έχω απέναντί μου τη δύσκολη καθημερινότητα. Αντιμετωπίζω τα προβλήματα της σαν Λερναία Ύδρα που εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο και παλεύω για το μέλλον της οικογένειας μου.
Για αυτό και αποφάσισα να πω ένα μεγάλο ΝΑΙ στην πρόσκληση του Σωτήρη και να πορευτώ στο πλάι του. Θέλω να παλέψω όχι απέναντι σας, αλλά δίπλα σας. Θέλω να παλέψω μαζί με εσάς για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου. Ως νέος για το μέλλον δικαιούμαι, αν όχι υποχρεούμαι, να ΔΡΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση. Υπόσχομαι πως με την ψήφο σας, θα κάνω τα πιστεύω και τα θέλω μας αφετηρία προσφοράς με μόνη κατεύθυνση τη πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Λιάτης Ιωάννης,
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων, με Υποψήφιο Δήμαρχο το Σωτήρη Παπαχρήστο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr