Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του – Από το γραφείο Δημάρχου Δ. Μετεώρων

0 680

Με απύθμενο λαϊκισμό η «Δύναμη Ευθύνης»  καταφέρεται για άλλη μια φορά προς όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.  Tούτη τη φορά μάλιστα, με περίσσιο θράσος, μη έχοντας κανένα ίχνος ντροπής και τσίπας, λασπολογεί τον Δήμαρχο και τη Δημοτική του Ομάδα. Λασπολογεί τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψήφισαν στα όργανα του δήμου τον διαγωνισμό, λασπολογεί τον συντάκτη του διαγωνισμού της αποκομιδής των απορριμμάτων δηλαδή τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου και άκουσον άκουσον  καταγγέλλει ότι ένας διεθνής διαγωνισμός δεν έγινε σωστά και είναι διαβλητός. Δηλαδή, η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει αυτούς τους διαγωνισμούς, δεν είναι σωστή.

Οι μόνοι σωστοί σε αυτήν την πλάση είναι ο κ. Αβραμόπουλος και η «παρέα του» που καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα, θεωρούν πως θα εξαπατήσουν τους δημότες του δήμου μας και θα «αναρριχηθούν» στο δημαρχιακό θώκο καιροσκοπώντας όπως πολύ καλά άλλωστε ξέρουν να κάνουν.

Κύριοι , έχετε διαλέξει έναν κατηφορικό δρόμο χωρίς επιστροφή και ο τρόπος να σταματήσετε την κατρακύλα, είναι να σας βάλει φρένο ο ίδιος ο λαός του δήμου Μετεώρων ! Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια !!!

Από το Γραφείο του Δημάρχου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr