Ο Κώστας Φαμίσης για την έκθεση της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας

« Η τέχνη είναι μεράκι, δεν μιμείται, αλλά ερμηνεύεται. Όσο ταπεινή και αν είναι, ανυψώνει πάντα την ψυχή του καλλιτέχνη. » Γκαίτε.

0 245

« Η τέχνη είναι μεράκι, δεν μιμείται, αλλά ερμηνεύεται. Όσο ταπεινή και αν είναι, ανυψώνει πάντα την ψυχή του καλλιτέχνη. » Γκαίτε.

« Η τέχνη είναι μεράκι, δεν μιμείται, αλλά ερμηνεύεται. Όσο ταπεινή και αν είναι, ανυψώνει πάντα την ψυχή του καλλιτέχνη. » Γκαίτε.  Ο καλλιτέχνης δεν γίνεται. Γεννιέται. Για να ασχοληθεί κάποιος – με την τέχνη- πρέπει να έχει προσωπικό ζήλο και φαντασία.

Πολλά – πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά , ( Βασιλική, Γρηγόρη, Γιάννη, Γιώργο, Κατερίνα, Κώστα, Νικόλα, Παναγιώτη, κ.λ.π ) στους αυριανούς καλλιτέχνες . Όλα τα έργα σας ήταν αξιοθαύμαστα. Είσθε οι συνεχιστές της λαϊκής παραδοσιακής ξυλογλυπτικής τέχνης της χώρας μας . Το επαγγελματικό μέλλον σας είναι ευοίωνο !!!!Η ποιότητα των έργων είναι υψηλότατου επιπέδου, δώσατε τον καλύτερό εαυτό , δουλέψατε με μεράκι, αγάπη, αυθορμητισμό !!!! η φαντασία σας πετάει, τίποτα δεν την κρατά στη γη !!!!!.

Πολλά συγχαρητήρια και στους καθηγητές. Τα έργα των μαθητών σας δικαιώνουν ως προς το υψηλό επίπεδο μάθησης. Αποδεικνύουν ότι η εκπαίδευσή – πράξη είναι ανωτάτου επιπέδου. Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, τα καλύτερα ως προς το διδακτικό σας έργο. Πάντα επιτυχίες με αγάπη, έμπνευση και μεράκι.

Κ. Σωτήρη, Διευθυντά, της εξαίρετης και μοναδικής καλλιτεχνικής ξυλογλυπτικής σχολής Καλαμπάκας, η τοπική κοινωνία, έχει συνδεθεί άρρηκτα με την σχολή σας στην διάρκεια των έξι (6) δεκαετιών λειτουργίας της. Πιστεύω , ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός της σχολής σας, στην λειτουργίας και την αναβάθμισης της .

ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΣΕΦΑΑ (ΤΕΦΑΑ) ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ
ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.