Ο κόσμος καίγεται και αυτοί χτενίζονται

0 611

Κόντρες, φωνές εδώ και καιρό για τα σκουπίδια, για ελέγχους έργων. Γιατί; Απλά άρχισε νωρίς ο προεκλογικός αγώνας. Φιρφιρίκοι, Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ εμφανίζονται από το πουθενά έτοιμοι για την μάχη, το τάξιμο διορισμών πάει σύννεφο! Τα χαλίκια προς το παρόν σταμάτησαν να παίζουν.

Την ίδια στιγμή η καθημερινότητα εφιάλτης κυκλοφοριακό κομφούζιο, γειτονιές χωρίς νερό, κατάληψη πεζοδρομίων, πινακίδες βιδωμένες σε δένδρα, όσα φυσικά γλύτωσαν το αλυσοπρίονο.

Η σύνδεση με νέο δίκτυο ύδρευσης καθυστερεί, τα φέσια προς τον δήμο και την ΔΕΥΑΜ στο κόκκινο, έρχονται εκλογές οι φεσαδόροι πανηγυρίζουν.

Το ασήμαντο σημαντικό. Φύτεψαν τέσσερις ρίζες αναρριχώμενα και μια τριανταφυλλιά στο κυνοκομείο για σκίαση!

Λίγες μέρες πριν κυρία στο κέντρο της πόλης θυσίασε τις μπριζόλες για να γλυτώσει από τα αδέσποτα, μιας και ο δήμος δεν φρόντισε να τοποθετήσει ταΐστρες για τα άμοιρα αδέσποτα.

Έρχονται τα πανηγύρια οι Φιρφιρίκοι και οι Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ ετοιμάζονται να σύρουν τους χορούς, να βγάλουν selfies στις περιφορές .Δηλαδή να τρελαίνεσαι! Τα ακούς και σου έρχεται ναυτία. Α λες, δεν μπορεί, μάλλον εφιάλτη βλέπω και ακούω.

Για όλες αυτές τις συνωμοσίες, τις παρλάτες, τις εκκωφαντικές ανοησίες και τις άσφαιρες μπαλοθιές ένας στίχος ταιριάζει:

Αχ σουσουράδα, σουσουράδα
Ψέματα μου λες αράδα
Αχ Ψέματα μου λες αράδα
Σουσουράδα, σουσουράδα

 

Γράφει ο ΟΧΙάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.