Ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος ανέλαβε νέος πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β.

Με την Υπουργική Απόφαση Α2β/Γ.Π.62938/18-8-2015, ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ως Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο

0 103

Με την Υπουργική Απόφαση Α2β/Γ.Π.62938/18-8-2015, ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ως Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Με την Υπουργική Απόφαση Α2β/Γ.Π.62938/18-8-2015, ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ως Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), σε αντικατάσταση του κ. Νικολάου Παπαευσταθίου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολογίας, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και του Τμήματος Προγραμματιστών τού Thessaloniki Institute of Technology.

Εργάζεται ως υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, διδάσκει στο ΙΕΚ και είναι Αξιολογητής Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.

«Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος αποτελεί ιδανική επιλογή για τη θέση του προέδρου του ΔΣ, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τον Οργανισμό, τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του. Το όραμα και τα σχέδιά του για την αναγκαία αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ είναι σε απόλυτη συμφωνία με το στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για άμεση αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ που ως γνωστόν είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα», τονίζεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.