Ο καιρός της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου

0 430

Την Παρασκευή, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά και ομίχλες τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι αρκετή συννεφιά με λίγες βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

του Μιχάλη Σιούταmakthess.gr

Άνεμοι, Νοτιάδες, στις θαλάσσιες περιοχές μέτριοι, 3-5 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 23, στη νότια από 9 έως 25 και στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, το απόγευμα λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι μεταβλητοί, μέτριοι, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά. Άνεμοι Νοτιάδες, μέτριοι, 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Το Σάββατο, καλός καιρός, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Το απόγευμα λίγες βροχές στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα ορεινά της Στερεάς και Πελοποννήσου. Άνεμοι μεταβλητοί, στα πελάγη μέτριοι, 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Την Κυριακή, τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά. Από το μεσημέρι βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και στην Ήπειρο, σταδιακά στη δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο, Θεσσαλία και Μακεδονία. Άνεμοι, Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.