Ο Καιρός της εβδομάδας από τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Σιούτα

0 486

Καλός καιρός θα επικρατήσει την εβδομάδα που μας έρχεται με αρκετή ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες και εξαίρεση τα ορεινά που θα έχουν λίγες βροχές τις απογευματινές ώρες.

Ο καιρός της εβδομάδας από τον Μιχάλη Σιούτα

Δευτέρα-Τρίτη, καλός καιρός, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά σ’ όλη σχεδόν τη χώρα, εξαίρεση με λίγες βροχές τα ορεινά ηπειρωτικά της βόρειας και κεντρικής χώρας το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και νυχτερινές ώρες, ενώ αναμένεται αυξημένη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η  θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Τετάρτη-Πέμπτη, αρκετή ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης με λίγες βροχές το απόγευμα. Αναμένεται αυξημένη συγκέντρωση Αφρικανικής σκόνης.  Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η  θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Παρασκευή-Σάββατο, καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας με λίγες βροχές το απόγευμα.  Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η  θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Από makthes.gr

Ο Μιχάλης Σιούτας είναι Διαδάκτορ Μετεωρολόγιας ΑΠΘ, του  Κέντρου Μετρολογικών εφαρμογών του ΕΛΓΑ αεροδρομίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Θεοτόκο Χασίων του Δήμου Μετεώρων

Ζωντανή εικόνα από τα Μετέωρα – Live Web Cam

Πατήστε F5 για ανανέωση εικόνας

WEB CAM 1

WEB CAM 2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.