Ο καιρός για την Πέμπτη από τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Σιούτα

0 248

Ηλιοφάνεια στα δυτικά, αυξημένη συννεφιά με βροχές στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και από το μεσημέρι τοπικές βροχές στις ανατολικές περιοχές της χώρας. Ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Θερμοκρασία

Στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 16 βαθμούς, στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 21 και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 22 βαθμούς.

Άνεμοι

Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ, τοπικά στο Αιγαίο έως 7 Μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά, πιθανό ψιλόβροχο τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι μέτριοι, 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

Αττική

Συννεφιά με ασθενή βροχή στα βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί, μέτριοι 3-5 Μποφόρ, στα ανατολικοί ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς.

Πρόγνωση για την Παρασκευή

Ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές, συννεφιά με τοπικές βροχές στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη ισχυροί έως πολύ ισχυροί 4-6, τοπικά στο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

από makthes.gr

Ο Μιχάλης Σιούτας είναι Διαδάκτορ Μετεωρολόγιας ΑΠΘ, του  Κέντρου Μετρολογικών εφαρμογών του ΕΛΓΑ αεροδρομίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Θεοτόκο Χασίων του Δήμου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.