Ο καταξιωμένος μακιγιέρ George Keramidas έρχεται στο “Glow up – Βιβή Σινάνη” στην Καλαμπάκα

0 1.054

It’s official. Ο καταξιωμένος μακιγιέρ George Keramidas έρχεται στην Καλαμπάκα και πιο συγκεκριμένα στο ινστιτούτο μας! Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και με πολύ μεταδοτικότητα. Δεν είναι τυχαίο που έχει ξεχωρίσει στο είδος του. Λατρεύω τη δουλειά του, αλλά και το πως εξηγεί τις τεχνικές που κάνει.

Τα τελευταία χρόνια είναι επαγγελματίας makeup artist ambassador της γνωστής εταιρείας @kryolangreece.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη.

Όσοι αγαπάτε το μακιγιάζ, όσοι λατρεύετε να μακιγιάρετε άλλα πρόσωπα ή και τους εαυτούς σας μην το χάσετε.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάρετε εξαιρετικές γνώσεις από τον μοναδικό στο είδος George Keramidas] σε ένα δια ζώσης εκπαιδευτικό σεμινάριο.

save the date 28 & 29 Μαΐου. Δύο μέρες γεμάτες γνώση εμπειρία και έμπνευση.

Το Σάββατο 28/5 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά το workshop #κανε_οτι_κανω , να μάθετε μυστικά και να βάψετε υπό την καθοδήγηση του διάσημου μακιγιέρ. Θεωρία, Μορφολογία προσώπου τεχνικές και άλλα πολλά. (Θα υπάρξουν 2 τμήματα, πρωινό και απογευματινό)

Την Κυριακή 29/5 θα απολαύσουμε τον εκπληκτικό καλλιτέχνη σε μία μοναδική παρουσίαση νυφικού μακιγιάζ. Θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του, τεχνικές κάλυψης, επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων και τεχνικές/ προδιαγραφές για μια τέλεια φωτογράφιση της δουλειάς μας.

Μπορείτε να επιλέξετε 1 από τις 2 μέρες.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι θέσεις για το Σάββατο είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και για να κλείσετε τη θέση σας καλέστε μας στο  τηλ. 24320 76076 ή στο 6978482426 καθημερινά από τις 8:30 ως τις 16:30.

Ευχόμαστε να το απολαύσετε όσο και εμείς.

Σας περιμένουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.