Ο καιρός της εβδομάδας: Αρκετή ηλιοφάνεια, τοπικές βροχές, κανονικές θερμοκρασίες

0 241
Η εβδομάδα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια, κανονικές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές στην ανατολική και κυρίως στη νότια νησιωτική χώρα

Δευτέρα και Τρίτη, 9-10/11/2020
Καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με συννεφιά και τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και κυρίως την ανατολική Κρήτη όπου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6, την Τρίτη ενισχύονται στα 7-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 2 έως 23, στις νησιωτικές περιοχές από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ, τη νύχτα και το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά στα βόρεια του νομού. Άνεμοι Βορειοανατολικοί 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς.

Τετάρτη και Πέμπτη, 11-12/11/2020
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση με συννεφιά και τοπικές βροχές οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

Παρασκευή έως Κυριακή, 13-15/11/2020
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση με συννεφιά και τοπικές βροχές στη νότια νησιωτική χώρα. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.