Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στην Καλαμπάκα και συνάντησε τους ανθρώπους του «Επί Σταγών»

Μια θεατρική παράσταση την Κυριακή στο “Θέατρο Μύλος” στη Λάρισα.

0 39

Μια θεατρική παράσταση την Κυριακή στο “Θέατρο Μύλος” στη Λάρισα.

Μια θεατρική παράσταση την Κυριακή στο “Θέατρο Μύλος” στη Λάρισα. Μια απρόσμενη συνάντηση. Ένας απλόs λόγος για να σπάσει ο πάγος.

– Μου αρέσει που είστε ερασιτέχνες! Θέλω να σας γνωρίσω!

Τα λόγια ανήκουν στον πρωταγωνιστή της παράστασης “Οικογένειας Τοτ”, που αυτό το διάστημα παίζεται στη Λάρισα, Πασχάλη Τσαρούχα.

Και τα λόγια έγιναν πράξη. Τρίτη απόγευμα βρισκόταν εδώ, στον χώρο μας, στο Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών”. Ήθελε να μας δει πάνω στο σανίδι. Μεγάλη και η τιμή και η πρόκληση. Μας δίδαξε, μας έκρινε, μας προβλημάτισε, μας βοήθησε. Ανέβηκε για μας πάνω στο σανίδι του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας , είπε τη γνώμη του και δήλωσε ότι αυτό που κάνουμε δεν πρέπει να σβήσει. Ανέλπιστα έγινε ένας από μας.

Κρυφή κουβεντούλα με τον Λεωνίδα, φιλολογικές συζητήσεις με το Φώτη, οδηγίες στην φοβισμένη Βούλα, απανωτές ερωτήσεις από τον Νεκτάριο, διαφωνίες με τον Κώστα για το… ποδόσφαιρο, και ένα καλό φαγητό γέμισαν την βραδιά μας.

Τελικά ,δεν πρέπει να φαίνεσαι μεγάλος, πρέπει να είσαι μεγάλος!

Ανανέωσε για πολύ σύντομα την επόμενη συνάντησή μας, φανερά ικανοποιημένος για την ήσυχη βραδιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι άνθρωποι του “Επί Σταγών”.

epi DSC 0153epi DSC 0160epi DSC 0163epi DSC 0166epi DSC 0168epi DSC 0169epi DSC 0172epi DSC 0176epi DSC 0178epi DSC 0181

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.