Ο Ηρακλής Λιόντας στον Συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου

0 2.269

Συμπολίτες και συμπολίτισσες του Δήμου Μετέωρων ο συνδυασμός καθημερινά μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με άτομα που προέρχονται από το πυρήνα της τοπικής μας κοινωνίας. Άτομα που χαρακτηρίζονται για την ακεραιότητα, την εργατικότητα, το ήθος, τα ιδανικά και τη κοινωνική προσφορά τους.

Ένα από τα άτομα αυτά είναι και ο Ηρακλής Λιόντας ο οποίος και θα συμμετέχει στο συνδυασμό μας από τη θέση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Μετεώρων.

Εκτός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσής και της επαγγελματικής δραστηριότητας του ως Φυσιοθεραπευτής στη πόλη μας, έχει μεγαλώσει στη Καλαμπάκα.

Γνωρίζουμε τόσο τον ίδιο όσο και την άριστη οικογένειά του. Πιστεύει στη κοινωνική μέριμνα των ευπαθών ομάδων και μοιράζεται τα προβλήματα των συμπολιτών μας με ευαισθησία και πολύ ενδιαφέρον. Επιθυμία του είναι να δει το τόπο μας να βελτιώνεται έτσι ώστε να αφήσουμε κάτι καλύτερο στα παιδιά μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη βοήθειά του, τις εμπειρίες και τις γνώσεις του θα στήσουμε το Δήμο Μετεώρων, κυριολεκτικά στα πόδια του.

Ηρακλή καλώς όρισες!!!

Σωτήρης Β. Παπαχρήστος
Υποψηφιος Δημαρχος Δήμου Μετεωρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr