Ο instagrammer βοσκός του Ασπροποτάμου Νίκος Κέλλας σάρωσε το διαδίκτυο….

0 2.139

Αναφορά σε ένα βοσκό, στον Νίκο Κέλλα που ζει και εργάζεται στον Ασπροπόταμο, κάνει το Lifo.gr με τον ίδιο να βρίσκεται ως θέμα σε διάφορες ιστοσελίδες που αναδημοσίευσαν την καθημερινότητα του η οποία έγινε γνωστή από το instagram που δημοσιεύσει φωτογραφίες….

Ο Νίκος Κέλλας που έχει σπουδάσει marketing ζει με τη γυναίκα του εκτρέφοντας πρόβατα στην περιοχή του Ασπροποτάμου…

Αναδημοσιεύουμε μερικώς το άρθρο από το lifo.gr…

Η ώρα είναι 6 το απόγευμα αλλά ο ήλιος έχει πέσει. Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο Νίκος Κέλλας. Ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος ζει μαζί με τη γυναίκα του, μόνοι τους, σ’ ένα τροχόσπιτο στις βουνοκορφές του Ασπροποτάμου Τρικάλων, εκτρέφοντας πρόβατα.
«Καλή η πρωτεύουσα, φίλε, αλλά εδώ είναι η ζωή, η ζωάρα όπως λέμε στα μέρη μας» μου λέει από την αρχή. Εκείνη την ώρα έχει φτάσει στο σπίτι ο αδερφός του, ο οποίος του φέρνει προμήθειες από το χωριό.
Ρεύμα έχουν από ένα φωτοβολταϊκό που είχαν τοποθετήσει πάνω από το τροχόσπιτο. Τον ανακαλύπτουμε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο nikoskellas έχει πάνω από 1.000 ακόλουθους και σχεδόν κάθε μέρα ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Τα πρόβατα, το βουνό, τα αρνιά, τα σκυλιά, το φαγητό στα κάρβουνα και το τροχόσπιτο. Κι όλα αυτά δίπλα στα hashtags #mountainslife #vanlife #wayoflife.
Με το Instagram ξεκινά να ασχολείται πέρυσι. «Μ’ έπεισε η γυναίκα μου, αλλιώς δεν θα έφτιαχνα» αποκρίνεται γελώντας όταν τον ρωτάω. «Το ‘φτιαξα για να με βλέπουν οι φίλοι μου στην πρωτεύουσα και στο εξωτερικό». Ο Νίκος σπουδάζει για χρόνια σε Φινλανδία και Ελβετία όχι αγροτική παραγωγή, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά business και marketing. Κτηνοτρόφος είναι τα τελευταία 9 χρόνια. «Έκανα αμάν να πείσω τη μάνα μου πως θα γίνω κτηνοτρόφος στα βουνά. Είχε και αυτή στο μυαλό της πως οι αγρότες είναι μέσα στην ανέχεια και τη μιζέρια» παραδέχεται.

 

Περισσότερα διαβάστε στο lifo.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.