Ο Γιάννης Μπουτίνας παρέδωσε ιατρικό υλικό στο Γ.Ν. Τρικάλων

0 354

Μπαίνοντας στην Μεγάλη εβδομάδα , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της  Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ιατρικά  υλικά και αναλώσιμα ,μετά από συνεννόηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κώστα Γρηγορίου και την Επιμελήτρια της Πνευμονολογικής Κλινικής  κα Σοφία Γιδά .

Συγκεκριμένα , παρέδωσε 1 σύγχρονο ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι , ολόσωμες στολές προστασίας , γυαλιά προστασίας και  πακέτα των 100 τεμ. γάντια νιτριλίου .

¨ Με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό αποφασίσαμε όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι να δωρίσουμε τον μισθό μας σε Δημόσια Νοσοκομεία . Οφείλουμε πολλά σε όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας και είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας για να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους με τις πράσινες και λευκές στολές που μέχρι σήμερα περνάγανε απαρατήρητοι μπροστά μας .

Στηρίζουμε τους γιατρούς μας ,τους νοσηλευτές μας , τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ .

Με πίστη ,  ψυχική δύναμη και υπομονή θα πάνε όλα καλύτερα ¨ τόνισε ο κ. Μπουτίνας  στον Διοικητή του Γ. Ν. Τρικάλων , ο οποίος από την πλευρά του τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.